Školení Norgips – zrušeno !!!

z důvodu pandemické situace v České republice se termín školení přesouvá na rok 2022 ********************************************************************************************

V termínu 23. a 24. listopadu 2021 proběhnou jednodenní školení na provádění suché výstavby a protipožární ochrany v systému Norgips.

Cena školení: 1000 Kč / za 1 účastníka

Místo: Salonek restaurace Sokec Modřice

– objednávky k účasti zasílejte na email: veliskon@veliskon.cz * poté Vám bude zaslán doklad k úhradě poplatku.

podmínky pro účast na školení :

Termín pouze pro plně očkované, 23.11.2021

Termín pro testované a po prodělané nemoci, 24.11.2021

Pro vstup na školení dne 23.11. je nutno se prokázat platným mezinárodním dokladem s QR kódem o provedeném plném očkování. Přihlášením se na školení zákazník potvrzuje právo organizátorů na kontrolu své totožnosti spolu s potvrzením o očkování proti nemoci COVID-19.

Pro vstup na školení dne 24.11. je nutno se prokázat platným mezinárodním dokladem o provedeném PCR testu ne starším než 72 hodin nebo antigenním testu ne starším než 48 hodin nebo dokladem o prodělání nemoci (rozmezí 11 dnů až 180 dnů od prvního pozitivního testu), vše s platným QR kódem. Přihlášením se na školení zákazník potvrzuje právo organizátorů na kontrolu své totožnosti spolu s potvrzením o provedeném testu nebo dokladu o uzdravení z nemoci COVID-19.

V obou případech je nutné dodržovat zásady a omezení dle platných národních protiepidemických opatření a vnitrokoncernových upřesnění podmínek, která nebudou v rozporu s lokálními omezeními.

V případě nenaplnění kapacity školení dne 24.11. je možné doplnit volná místa i plně očkovanými zájemci, kterým datum 23.11. z jakéhokoliv důvodu nevyhovuje.

logo NORGIPS